קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

תבשיל טלה עם דלעת חמאה

תבשיל טלה עם דלעת חמאה
תבשיל טלה עם דלעת חמאה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 224 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.77 דולר למנה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-55 דקות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה מושלם לסתיו . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. אם יש לכם טימין, שמן צמחי, עגבניות משומרות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספונקולרי של 74% , המנה הזו מוצקה. תבשיל דלעת טלה וחמאה , תבשיל טלה חריף עם דלעת חמאה , ותבשיל קיץ הודי: תבשיל דלעת חמאה, קוקוס ועדשים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
2
מתבלים את הטלה במלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מחממים 1 כף שמן בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים 1/2 מקוביות הטלה בשמן חם עד להשחמה מכל הצדדים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טלהבשר טלה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
4
מעבירים בשר מושחם בעזרת כף מחוררת לצלחת, שומרים טפטופים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
הוסף את כף השמן הנותרת לתנור ההולנדי. מבשלים ומערבבים שנית 1/2 קוביות הטלה עד להשחמה מכל הצדדים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טלהבשר טלה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
6
מעבירים את הטלה לצלחת. מנמיכים את החום לבינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
7
מבשלים ומערבבים בצל, גזר ושום בתנור הולנדי עד לריכוך קל, 3 עד 5 דקות. מערבבים קוביות טלה וכל מיצים שהצטברו, עגבניות, ציר בקר, טימין ורוזמרין לתערובת הבצל והביאו לרתיחה תוך כדי גירוד של פיסות האוכל השחומות מתחתית התבנית בכף עץ. מכסים תנור הולנדי במכסה חסין תנור.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בשר טלהבשר טלה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מבשלים תבשיל בתנור ההולנדי המכוסה בתנור שחומם מראש עד שהכבש רך, 2 עד 3 שעות. מערבבים קוביות דלעת חמאה לתבשיל, משחזרים את התנור ההולנדי ומחזירים לתנור שחומם מראש עד שהדלעת רכה, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

ניתן לשלב תבשיל עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ניקל וניקל ברזל קברנה סוביניון. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-110 דולר.
ניקל וניקל מיתוג ברזל קברנה סוביניון
ניקל וניקל מיתוג ברזל קברנה סוביניון
מיתוג Iron Vineyard לקברנה סוביניון יש ניחוחות של יער ויער שמייחדים את הכרם הזה, אפילו בשנה קרירה יותר. אדמה ומרווה משלימים את הפרי ומעניקים עומק טעם בחך האמצעי. רכיבי האלון החריפים והוניל מוסיפים מורכבות, בעוד שהטאנינים העדינים מבציר זה נגישים כעת.