תבשיל כבש עם שעועית וזיתים דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 598 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו שאלוט, שעועית פינטו ... ספוגה במים במשך הלילה, זיתים קלמאטיים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תבשיל כבש עם לימונים וזיתים, תבשיל כבש עם שעועית לבנה וארטישוקים, ו תבשיל טלה עם תרד ושעועית חומוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, מכסים את השעועית היבשה במים. מבשלים את השעועית עם עלה דפנה על אש נמוכה עד רך, כ 45 דקות. תשאיר את השעועית במי הבישול שלהם.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
גב שומן חזיר
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני, מחממים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים חצי מהשה ומתבלים במלח ופלפל. חום הבשר על חום גבוה בינוני, על 3 דקות לכל צד; להעביר צלחת. חזור עם השמן שנותר כבש.
מוסיפים את הפנצ 'טה והחמאה לתבשיל ומבשלים על אש נמוכה עד שהפנצ' טה מעט פריך, בערך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
5
מוסיפים את השאלוט ומבשלים עד מתרכך אבל לא השחמה, 3 עד 5 דקות. מערבבים בקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה. מערבבים את רסק העגבניות ולאחר מכן את היין ומבשלים, ערבוב, במשך 3 דקות.