תבשיל טלה עם שעועית וזיתים
תבשיל כבש עם שעועית וזיתים דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 598 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו שאלוט, שעועית פינטו ... ספוגה במים במשך הלילה, זיתים קלמאטיים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תבשיל כבש עם לימונים וזיתים, תבשיל כבש עם שעועית לבנה וארטישוקים, ו תבשיל טלה עם תרד ושעועית חומוס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, מכסים את השעועית היבשה במים. מבשלים את השעועית עם עלה דפנה על אש נמוכה עד רך, כ 45 דקות. תשאיר את השעועית במי הבישול שלהם.
בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני, מחממים 1 כף שמן.
מוסיפים חצי מהשה ומתבלים במלח ופלפל. חום הבשר על חום גבוה בינוני, על 3 דקות לכל צד; להעביר צלחת. חזור עם השמן שנותר כבש.
מוסיפים את הפנצ 'טה והחמאה לתבשיל ומבשלים על אש נמוכה עד שהפנצ' טה מעט פריך, בערך 4 דקות.
מוסיפים את השאלוט ומבשלים עד מתרכך אבל לא השחמה, 3 עד 5 דקות. מערבבים בקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה. מערבבים את רסק העגבניות ולאחר מכן את היין ומבשלים, ערבוב, במשך 3 דקות.
להקציף במלאי עד חלקה ולהביא לרתיחה. להחזיר את הטלה התבשיל ומבשלים על אש נמוכה, ברפרוף כמה פעמים, עד הטלה הוא רך, על 1 שעה.
מסננים את השעועית המיובשת, מוסיפים אותם לנזיד ומבשלים במשך 15 דקות יותר.
מבשלים את שעועית לימה בסיר קטן של מים רותחים עד רך, על 4 דקות; לנקז היטב.
מוסיפים את שעועית לימה לנזיד ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים את הזיתים. כפית את התבשיל לתוך קערות רדודות, מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים.
הפוך קדימה: תבשיל טלה יכול להיות מוכן דרך שלב 3 ומקורר עד 2 ימים.