תבשיל יום פטריק הקדוש
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, חרדל, בשר משומר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: התחל את היום שלך עם שייק בננה בריא, עוגיית מחבת פצפוצי שוקולד + יום ביריד מדינת מינסוטה, ו סלט ביצים קל פחמימות ויום אחד בחזרה על Keto.
הוראות
מניחים קוביות תפוחי אדמה אדומות לסיר גדול, מכסים במים, ומביאים לרתיחה. מבשלים תפוחי אדמה מעל חום בינוני-נמוך עד למכרז, על 15 דקות; לנקז היטב.
מניחים כרוב קצוץ לסיר ומכסים במים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים את הכרוב עד מכרז והתרכך, על 15 דקות; לנקז היטב.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
קל לזרוק תפוחי אדמה, כרוב, בשר משומר, גבינה שוויצרית בקערה גדולה עד בשילוב היטב.
מערבבים יחד חרדל, יין לבן, אבקת שום ופלפל שחור בקערה עד חלקה; מערבבים לתוך תערובת בקר משומר.
מורחים את התערובת לתבנית אפייה מוכנה.
להניח סדין פילו על משטח עבודה ולרסס עם ספריי בישול.
מניחים את סדין פילו על התבשיל, קיפול הבליטה בחזרה על המנה; לרסס את הצד היבש של הבליטה עם תרסיס בישול יותר.
חזור על שלוש פעמים נוספות, ריסוס, קיפול, ו respraying גיליון פילו בכל פעם.
צחצח את החלק העליון של הסדין האחרון עם חמאה מומסת.
אופים בתנור שחומם מראש עד סדינים פילו הם פריך משחימים ואת התבשיל חם, 45 עד 55 דקות.