תבשיל ים תיכוני
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? תבשיל ים תיכוני יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם שום, סרדינים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו תבשיל ירקות ים תיכוני, תבשיל ריגטוני ים תיכוני, ו תבשיל עוף ואורז ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
ניקוז. מכסים במים קרים ומאפשרים לשבת עד קריר, ניקוז והחלפת המים הקרים לפי הצורך. לקלף ולפרוס את תפוחי האדמה דק.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
משמנים תבשיל קדרה עם שמן זית. קו צלחת התבשיל עם שכבה אפילו של פרוסות תפוחי אדמה; העליון עם שכבה של פילה סרדין. לפזר את העגבניות חתוכות לקוביות על הסרדינים.
מפזרים את שום, בזיליקום ופירורי לחם על העגבניות.
אופים בתנור שחומם מראש עד מחומם דרך, כ 20 דקות.