קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות20
מגזין

תבשיל ירקות אורז חום

תבשיל ירקות אורז חום
זה מושלם עבור סתיו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 54%. ציון זה מוצק. תבשיל ירקות ואורז חום גביני, מחבת אביב תבשיל אורז חום ירקות, ו אורז פראי ועוגות אורז חום עם סמרטוט ירקות קלויים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
ב 3-קט משומן. אפייה צלחת, לשלב את המרק, אורז, 1 כוס בצל, רוטב סויה, חמאה טימין. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 65-70 דקות או עד שהאורז רך.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בינתיים, במחבת גדולה, הקפיצו את הכרובית, הברוקולי, הפלפלים, השום והבצל שנותר בשמן עד לריכוך פריך; כף מעל תערובת האורז.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מכסים ואופים 10 דקות. חושפים ומפזרים קשיו וגבינה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
אופים 5-7 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה