תבשיל ירקות (ג'אמבוטה)
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל ירקות (ג'אמבוטה). מתכון זה מכיל 4 מנות עם 629 קלוריות, 21 גרם חלבון ו-19 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם לחם גרגירי דגנים מלאים, קישואים, קרועים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה אהוב על 9 אוכלי אוכל וטבחים. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 94%, וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו תבשיל ירקות (ג'אמבוטה), תבשיל ירקות ותבשיל ירקות.
הוראות
מחממים סיר מרק בינוני על אש בינונית.
הוסף שמן זית כתית מעולה, דפנה, שום קצוץ ובצל ותן להם להזיע בזמן שאתה מכין את שאר הירקות. עבדו ליד הכיריים והורידו תוך כדי קוצצים, לפי סדר זמן הבישול הארוך ביותר: תפוחי אדמה, חצילים, קישואים ופלפל. מתבלים במלח ופלפל, מכסים ומבשלים 10 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם. חושפים ומוסיפים עגבניות וציר ומבשלים עוד 5 דקות לחימום. מכבים את האש ומערבבים פנימה בזיליקום.
לחמם לחם מתחת לפטם ולשפשף בשום סדוק ואז לטפטף שמן זית כתית מעולה, מעל גבינה ופלפל ולהחזיר לפטם ל-30 שניות לקבלת גבינה חומה.
מגישים טוסט גבינה מדגנים מלאים עם קערות של תבשיל ירקות.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec
תבשיל ירקות עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Raventos i Blanc de la Finca Brut. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-39 דולר.
![Raventos i Blanc de la Finca Brut]()
Raventos i Blanc de la Finca Brut
יין מבעבע דה לה פינקה מיוצר מענבים מהגפנים העתיקות ביותר של Raventos i Blanc, שנשתלו באמצעות מערכת הגובלט בשנת 1964 ב- Vinya dels Fòssils. ממוקם על הטרסות הגבוהות ביותר של נהר האנוי, בכרם Vinya dels Fòssils יש קרקעות ימיות עם גבוה תוכן מאובנים. זה מאפיין את המבנה ואת הרכב הקרקע של כרם זה. הקרבונטים הם המרכיב המספק את מקור הטיפוס העיקרי ליין מבעבע זה בעל ביטוי מלוח גבוה. זהו יין מבעבע בעל זהות ואישיות ייחודית.