תבשיל ירקות ים תיכוני על פולנטה רכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל ירק ים תיכוני על Polentan רך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 338 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא פלפל, פולנטה, חומוס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו תבשיל עוף ואנדויל על פולנטה רכה, סמרטוט ירקות סתיו עם פולנטה רכה, ו שעועית ותבשיל ירקות עם פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף קישואים ושום, ו חצי 30 שניות. מערבבים פלפל שחור, עגבניות, חומוס; להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
בעוד מבשל תבשיל, להביא 3 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים פולנטה, ערבוב עם מקצף. להפחית את החום; מבשלים 3 דקות או עד הסוף, ערבוב מדי פעם. מערבבים בגבינה.