הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 89% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו תבשיל חומוס ירקות עם קוסקוס, תבשיל ירקות חורף מעל קוסקוס, ו תבשיל עוף וירקות עם קוסקוס מלא (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את הבצל והפלפל בשמן החם עד שהתרכך מעט, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מוסיפים את הכרישה, גזר, תפוחי אדמה, דלעת, קישואים, וארטישוק ירושלמי לסיר; מכסים את המחבת ומבשלים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמי
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מערבבים את המים, זעפרן, ועדשים לתוך תערובת הירקות; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, להחזיר את הכיסוי לסיר, ולאפשר לתערובת להתבשל עד הירקות רכים, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עדשים
זעפרן
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיף את החומוס, שעועית רחבה, ואפונה לתבשיל. מתבלים במלח ופלפל. מכסים שוב וממשיכים לבשל עד שהעדשים רכות, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פול
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
עדשים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים