הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 89% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו תבשיל חומוס ירקות עם קוסקוס, תבשיל ירקות חורף מעל קוסקוס, ו תבשיל עוף וירקות עם קוסקוס מלא (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את הבצל והפלפל בשמן החם עד שהתרכך מעט, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את הכרישה, גזר, תפוחי אדמה, דלעת, קישואים, וארטישוק ירושלמי לסיר; מכסים את המחבת ומבשלים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמי
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גב שומן חזיר
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזיר
3
מערבבים את המים, זעפרן, ועדשים לתוך תערובת הירקות; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, להחזיר את הכיסוי לסיר, ולאפשר לתערובת להתבשל עד הירקות רכים, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עדשים
זעפרן
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מוסיף את החומוס, שעועית רחבה, ואפונה לתבשיל. מתבלים במלח ופלפל. מכסים שוב וממשיכים לבשל עד שהעדשים רכות, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פול
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
עדשים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים