קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

תבשיל ירקות מסורתי עבור קוסקוס

תבשיל ירקות מסורתי עבור קוסקוס
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 89% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו תבשיל חומוס ירקות עם קוסקוס, תבשיל ירקות חורף מעל קוסקוס, ו תבשיל עוף וירקות עם קוסקוס מלא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את הבצל והפלפל בשמן החם עד שהתרכך מעט, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הכרישה, גזר, תפוחי אדמה, דלעת, קישואים, וארטישוק ירושלמי לסיר; מכסים את המחבת ומבשלים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מערבבים את המים, זעפרן, ועדשים לתוך תערובת הירקות; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, להחזיר את הכיסוי לסיר, ולאפשר לתערובת להתבשל עד הירקות רכים, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עדשיםעדשים
זעפרןזעפרן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיף את החומוס, שעועית רחבה, ואפונה לתבשיל. מתבלים במלח ופלפל. מכסים שוב וממשיכים לבשל עד שהעדשים רכות, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פולפול
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
עדשיםעדשים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב