הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 89% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו תבשיל חומוס ירקות עם קוסקוס, תבשיל ירקות חורף מעל קוסקוס, ו תבשיל עוף וירקות עם קוסקוס מלא (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את הבצל והפלפל בשמן החם עד שהתרכך מעט, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הכרישה, גזר, תפוחי אדמה, דלעת, קישואים, וארטישוק ירושלמי לסיר; מכסים את המחבת ומבשלים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמי
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזיר
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מערבבים את המים, זעפרן, ועדשים לתוך תערובת הירקות; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, להחזיר את הכיסוי לסיר, ולאפשר לתערובת להתבשל עד הירקות רכים, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עדשים
זעפרן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיף את החומוס, שעועית רחבה, ואפונה לתבשיל. מתבלים במלח ופלפל. מכסים שוב וממשיכים לבשל עד שהעדשים רכות, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פול
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
עדשים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים