תבשיל ירקות שורש שמנת עם Gruyère Crostini
תבשיל ירקות שורש שמנת עם Gruyère Crostini עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. אתה מקבל מרק שמגיש 4. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 52 דקות. אם יש לכם רוטבגה, מים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ירקות שורש מוקרם עם Gruyère, מרק ירקות שורש עם עדשים וגרוייר, ו תבשיל ירקות שורש.
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
להוסיף שום 2 כפיות רוזמרין; לבשל 1 דקה, ערבוב מדי פעם. מערבבים תפוחי אדמה ו 5 החומרים הבאים (דרך 2 כוסות מים). להביא לרתיחה; לבשל, מכוסה, 20 דקות או עד ירקות רכים.
מניחים 3 כוסות תערובת ירקות בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה. חזור לפן. מוסיפים שמנת, פלפל ומלח.
מסדרים פרוסות לחם על תבנית אפייה.
מפזרים כל פרוסת לחם עם 1 כף גבינה; למעלה באופן שווה עם הנותרים 1 כפית רוזמרין. צלייה 1 דקה או עד גבינה נמסה.