תבשיל כבש בסגנון ספרדי עם פלפלים אדומים קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תבשיל כבש בסגנון ספרדי עם פלפלים אדומים קלויים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 299 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. לכו לחנות ותרימו צלפים, פטרוזיליה שטוחה, מרק בקר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, תבשיל בקר ספרדי עם פימנטון ופלפלי פיקילו, ו צדפות בסגנון ספרדי עם פלפל אדום ושרי (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 1 כף. שמן זית לסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף כבש בשכבה אחת; לבשל, מפנה לפי הצורך, עד השחמה בכל רחבי, 12 דקות לכל אצווה.
מעבירים לקערה ומוסיפים יותר שמן בין קבוצות במידת הצורך.
להפחית את החום בינוני; אם פאן יבש, להוסיף קצת יותר שמן.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, 5 דקות.
מוסיפים שום, פפריקה, כמון ומבשלים עד ריחני, 2 דקות.
מוסיפים יין, 1 1/2 מרק כוסות, ואת רסק עגבניות; מביאים לרתיחה, ערבוב לגרד חתיכות משחי.
מוסיפים כבש ומיצים; לכסות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד כבש הוא מאוד רך כאשר פירסינג, 1 1 1/2 עד 1 3/4 שעות.
מוסיפים יותר מרק אם התערובת מתייבשת מדי.
בינתיים, broiler preheat. הגדר חצאי פלפל בצד העור על תבנית אפייה. צלוי 4 עד 6 בפנים. מחום עד מושחר בכל רחבי, על 8 דקות.
הסר מהתנור ולתת לעמוד לפחות 10 דקות, ולאחר מכן לקלף דק פרוסה לאורכו. בקערה קטנה, מערבבים פטרוזיליה, זיתים וצלפים.
מערבבים פלפלים קלויים לתערובת כבש. אם תבשיל הוא עבה מדי, להוסיף קצת יותר מרק. מבשל, חשוף, עד מחומם דרך. מתבלים לפי הטעם עם יותר מלח ופלפל ומעל עם תערובת פטרוזיליה.