תבשיל כבש ועדשים לבבי
זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 87%. ציון זה מצוין. נסו תבשיל כבש ועדשים לבבי, תבשיל עדשים לבבי, ו תבשיל נקניקיית עדשים לבבי פשוט של אמא עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בסיר איטי, שלבו את כל המרכיבים מלבד הפטרוזיליה, המלח והפלפל השחור.
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות או על גבוה במשך 3 עד 4 שעות.
רגע לפני ההגשה מוציאים עלי דפנה, מערבבים פטרוזיליה ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל שחור.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec
קברנה סוביניון, שאבלי ומאלבק הם הבחירות המובילות שלי לתבשיל. יינות אדומים מלאים כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. הכרם היחיד של ניוטון אביב הר קברנה סוביניון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 215 דולר לבקבוק.
![ניוטון יחיד כרם אביב הר קברנה סוביניון]()
ניוטון יחיד כרם אביב הר קברנה סוביניון
פראי ומורכב עם עשבי תיבול יבשים ארומטיים, צפחה רטובה, תות, סיגליות, בויסנברי ואספלט. החיך הוא תרגיל בכוח ובמורכבות מאופקים. פירות דיו תוססים של דומדמניות שחורות, מוקה וטבק מספקים את הבשר. סימן ההיכר הוא המרקם העשיר, אומאמי כמו נשיאה ארוכה ואינטנסיבית להפליא המאוזנת על ידי טאנינים משובחים.