תבשיל כבש קציר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל כבש קציר. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו בצל, בשר טלה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו תבשיל קציר, תבשיל קציר, ו תבשיל קציר (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף בשר טלה, ולייבש טפיחה.
מפזרים מלח ופלפל; לזרוק בקמח, מתנער עודף.
מבשלים חצי כבש ב 2 כפות. שמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, 10 דקות או עד השחמה. חזור על הליך עם נשאר כבש ושמן. מערבבים רסק עגבניות; לבשל 1 דקה.
מוסיפים מרק ומערבבים כדי לשחרר חלקיקים מתחתית התנור ההולנדי.
תערובת העברה ל-6 qt. בישול איטי.
מערבבים סלרי, בצל ושום. למעלה עם דלעת סקווש. (אל תערבבו לשלב.) לכסות ולבשל על 4 1/2 שעות נמוכות או עד הבשר מכרז.
מגישים מעל פירה מבושל חם, אם תרצה.
תבשיל בקר קציר: תחליף 2 1/2 lb. תבשיל בשר כבש. המשך עם המתכון לפי ההוראות.