תבשיל כדורי בשר שוודי
זה הוא די זול מתכון לאוהדי מזון סקנדינבי. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, אבקת שום, אגוז מוסקט הקרקע, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: בועה עד תבשיל כדורי בשר שוודי, מרק כדורי בשר שוודי, ו רוטב כדורי בשר שוודי קל.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
יוצקים את המים החמים לתוך צלחת תבשיל 3 ליטר. מערבבים את גבינת השמנת הריכה לתוך המים.
מערבבים את תערובת הרוטב מארוחת הערב הארוזה ואת אגוז מוסקט.
מוסיפים את האטריות לא מבושלות ומערבבים עד לשלב טוב. מכסים ואופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
בקערה גדולה, לשלב בשר טחון, פירורי לחם, ביצה, רוטב ווסטרשייר, מלח מתובל, ואבקת שום.
מערבבים היטב וליצור כדורי בשר בגודל כדור גולף.
מניחים מדף קירור על גיליון עוגיות ולסדר את כדורי הבשר על המדף.
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, כ 15 דקות.
מערבבים את כדורי הבשר המבושלים לתוך האטריות ומחזירים את התבשיל לתנור. קוק חשף במשך 5 עד 10 דקות.