תבשיל כופתאות בשר ותפוחי אדמה
תבשיל בשר ותפוחי אדמה נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 327 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מים, עירית, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: תבשיל כופתאות בשר ותפוחי אדמה, תבשיל כופתאות תפוחי אדמה, ו תבשיל כופתאות.
הוראות
מחממים תנור ל 400ºF. במחבת 12 אינץ', לבשל בשר בקר, בצל, פטריות ומלח על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד בשר חום.
בעוד בשר מתבשל, בסיר 2 ליטר, מים חמים וחמאה לרתיחה; להסיר מחום. מערבבים תפוחי אדמה יבשים ושמנת חמוצה.
בואו לעמוד 1 דקה, ואז לערבב במרץ עד חלקה. מערבבים ב 2/3 תערובת ביסקוויק כוס, עירית וביצה.
מסננים תערובת בקר. מערבבים 3 כפות ביסקוויק לערבב לתוך מרק. מערבבים תערובת מרק, ברוקולי וקטשופ לתוך תערובת בשר בקר.
חום לרתיחה. מרתיחים חשפו 1 דקה.
יוצקים לתוך תבשיל ungreased 3 ליטר. לגרוף תערובת כופתאות תפוחי אדמה סביב קצה התבשיל.
אופים חשפו 25 עד 30 דקות או עד כופתאות הם חום זהוב בהיר.