תבשיל כופתאות דבלין
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את תבשיל הכופתאות של דבלין. מתכון זה מכין 6 מנות עם 484 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. אם יש לכם בצל, מלח, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אהוב על 21 אוכלים וטבחים. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 68%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פינוק דבלין, תבשיל אירי, דבלין לפנק-תבשיל אירי, ו תבשיל אירי סיר חרס (פינוק דבלין)..
הוראות
בתנור הולנדי, חזיר חום בחמאה על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, הסלרי והשום; מבשלים עד שהירקות רכים. רבע גזר לאורך, ואז חתוך ל -2 אינץ'. חתיכות; הוסף לתערובת חזיר.
מוסיפים את המים, המרק והמלח. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 45 דקות או עד שהבשר והירקות רכים.
שלב קמח ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתבשיל. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מוסיפים ירקות מעורבים; מנמיכים את האש לנמוכה.
לכופתאות, בקערה קטנה, שלבו את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, זרעי הקימל, המלח והחרדל. מקציפים את הביצה, החלב והשמן; מוסיפים לחומרים יבשים בבת אחת. מערבבים רק עד לחות. זרוק על ידי כפות על תבשיל. מכסים ומבשלים במשך 25 דקות או עד שקיסם המוחדר לכופתא יוצא נקי.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec
תבשיל בתפריט? נסה להתאים עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. מרוס קברנה סוביניון עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 129 דולר לבקבוק.
![מרוס קברנה סוביניון]()
מרוס קברנה סוביניון
תערובת: 97% קברנה סוביניון ו -3% מלבק ופטיט ורדו