תבשיל כרוב ושעועית לבנה
תבשיל כרוב שעועית לבנה נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 382 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך עגבניות, פלפל טרי, נקניקיות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שעועית לבנה ותבשיל כרוב, תבשיל כרוב שעועית לבנה, ו שעועית לבנה, כרוב ותבשיל נקניק.
הוראות
בתנור הולנדי, חום 1 כף שמן על חום מתון.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים את הבשר במזלג, עד שהוא מאבד את צבעו הוורוד, כ -2 דקות.
מוסיפים את הכף הנותרת של שמן למחבת ולאחר מכן מערבבים את הבצל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים מתחילים לרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את השום והכרוב למחבת ומבשלים, ערבוב, עד קייל wilts, על 2 דקות. מערבבים את העגבניות, המלח והפלפל; מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד כרוב הוא רך, על 15 דקות.
מערבבים את השעועית לתוך התבשיל ומבשלים עד שהתחממו, כ 5 דקות. אם אתה רוצה, מחית כמה שעועית עם מזלג כדי לעבות את הרוטב.
המלצת יין: מאז מנה זו יש השפעה פורטוגזית חזקה, למה לא להתאים אותו עם אדום כפרי מפורטוגל? נסו את אחת הדוגמאות הטעימות הרבות מאזורים Douro או Ribatejo לשילוב בריא של מזון ומשקאות.
הערות: עלים כרוב לגרוס בסדר ככל האפשר בעת ביצוע מרקים מהירים ותבשילים, כך שכל ביס יכלול ירקות רכים במקום נגיסה בפה מלא.