תבשיל כרוב כבוש
תבשיל כרוב כבוש עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום בתקיפות, מרק בשר ללא מלח, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב gingersnaps אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ג'ינג'ים רכים בסגנון חמאה חומה כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל כרוב כבוש, תבשיל כרוב כבוש גרמני, ו כרוב כבוש.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים. לדלות בשר בתערובת קמח. מעיל תנור הולנדי עם ספריי בישול.
מניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם; מוסיפים בשר, ומבשלים 5 דקות או עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בצל ו 7 מרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד הבשר רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים אטריות וצימוקים. מבשלים 10 דקות או עד אטריות מכרז; להסיר ולהשליך עלה דפנה. כדי לשרת, מצקת מרק לתוך קערות בודדות, ומפזרים עוגיות מרוסקות.