תבשיל-כתף חזיר צלויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כתף חזיר צלוי תבשיל. מנה אחת מכילה 697 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קורנית sprig, עגבניות, שמן canolanוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו כתף חזיר צלויה, כתף חזיר צלויה איטית, ו כתף חזיר צלויה בשום (מתכונים דומים).
הוראות
בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני, ממיסים את החמאה בשמן.
מוסיפים את קת החזיר ובצל חום היטב על כל הצדדים על חום מתון, על 20 דקות בסך הכל.
לקשור את גבעולי הפטרוזיליה, קורנית עלה דפנה בחבילה. זרוק את השומן בתבשיל.
מוסיפים את הצרור לתבשיל יחד עם המים והעגבנייה ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית הסיר. מתבלים במלח ופלפל, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, הופכים את הבשר כל 20 דקות, עד שהוא רך, כ 2 שעות.
להעביר את הבשר ללוח חיתוך, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לעמוד במשך 10 דקות. מסננים את מיצי המחבת לסיר קטן ולרוקן את השומן. להרתיח על חום גבוה, ערבוב, עד המיצים מצטמצמים 1 1/4 כוסות, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. חותכים את הבשר לפרוסות דקות ומגישים עם מיצי המחבת.