תבשיל לפת פינית
תבשיל לפית פינית עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 273 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך קינמון טחון, מלח, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדי מזון סקנדינבי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. . נסו לפת צהובה פינית (שוודי או רוטבגה) אופים, תבשיל לפת תפוח, ו תבשיל לפת זול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז תבשיל קדרה 2 ליטר.
מניחים את הגזר וקוביות לפת לסיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים.
להחזיר את הגזר לפת לסיר, ולרסק היטב עם חמאה, מלח, קמח 1/4 כוס סוכר.
מקציפים יחד את הביצים והחלב בקערה, ואז מערבבים לתוך תערובת גזר מחית עד מעורבב.
לגרד לתוך צלחת תבשיל מוכן. מערבבים יחד 2 כפות סוכר עם הקינמון בקערה קטנה, ומפזרים מעל מחית הגזר.
אופים בתנור שחומם מראש עד מחית הגזר יש מעט firmed ואת החלק העליון החל להפוך חום זהוב, כ 45 דקות.