תבשיל מזרח תיכוני מבושל לאט עם כבש, חומוס, ותאנים
תבשיל מזרח תיכוני מבושל איטי עם כבש, חומוס, ותאנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 231 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המזרחית הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 52 דקות. אם יש לך כמון טחון, מנטה, חוט זעפרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תבשיל מזרח תיכוני מבושל איטי עם כבש, חומוס ותאנים, אורז מזרח תיכוני עם שעועית שחורה וחומוס, ו סלט טאקו מזרח תיכוני עם גרגרי חומוס קלויים, רוטב אבוקדו חריף (מתכונים דומים).
הוראות
תן את השמן לקבל חימום בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה; גם מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
מוסיפים חצי כבש הקוביות; מערבבים / לטגן 8 דקות או עד השחמה; להסיר מחבת.חזור על הליך עם כבש שנותר.להחזיר את המנה הראשונה של כבש בחזרה לסיר כך שכל הטלה הוא עכשיו בסיר.
מוסיפים בצל, 1/4 כוס מים, שום; לבשל 4 1/2 דקות או עד השחמה קלה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים כמון ואת 6 החומרים הבאים; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן.מערבבים במרק ו 1 1/2 כוסות מים; מביאים לרתיחה.כיסוי, חום נמוך יותר, ומבשלים 1 שעה.מערבבים בחומוס ואת 3 החומרים הבאים; מכסים ומבשלים 20 דקות או עד הגזר נעשים.מערבבים מנטה ומלח.מנה זו היא הטובה ביותר כאשר עשוי מראש ומקורר עד 2 ימים כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.ניתן לחמם בתנור איטי או על התנור-העליון אם תרצה.