תבשיל מקסיקני
המתכון מקסיקני פיאסטה תבשיל מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. גשו לסופר וקנו בצל, טאקו, גרעיני תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. עם כפית ציון של 44% המנה הזאת די טובה. נסו תבשיל מקסיקני, מטבל פיאסטה מקסיקני, ו פיאסטה מקסיקנית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-350 ° F. מרססים צלחת אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם ספריי בישול.
במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את ההודו ומבשלים עד השחמה, 5 עד 7 דקות. מערבבים את הבצל וקישואים ומבשלים עד מכרז, על 5 דקות. מערבבים בתיבול טאקו, 2/3 כוס מים, והתירס. מבשלים עד מעובה, על 2 דקות, ואז מערבבים את השעועית השחורה.
מורחים 1/2 כוס סלסה בתחתית צלחת האפייה.
להניח 4 טורטיות מעל סלסה, וכפית חצי תערובת הבשר על גבי. מכסים עם 3/4 כוס סלסה וכוס 1 של גבינה מגוררת. למעלה עם 4 טורטיות יותר ואת סלסה 3/4 כוס הנותרים. לפזר את 1/2 כוס הנותרים גבינה גרוסה מעל.
אופים את התבשיל עד שהגבינה מותכת ומבעבעת, כ -25 דקות. פרוסה ומגישה, עם בצל ירוק ושמנת חמוצה.
זהו אחד מאותם מנות שבו אתה יכול להתגנב הירוקים שלך, מה שהופך אותו נהדר לילדים. הקישואים בתבשיל הזה לוקחים את כל הטעמים המקסיקניים הגדולים, כדי שילדים אפילו לא ידעו שהם אוכלים משהו שטוב להם. אני אוהב להתנסות עם ירקות אחרים מדי. סקווש צהוב, אפונה, שעועית ירוקה לחתוך טעימים באותה מידה במקום קישואים.
ספירת תזונתיים אינה כוללת שמנת חמוצה להגשה.
Reprinted with permission from Mama ' S Table to Mine by Bobby Deen, © 2013 על ידי Bobby Deen Enterprises, LLCBorn in Georgia BOBBY DEEN הוא בנו של מנחה רשת המזון המפורסם וסופרת רב המכר פאולה דין, כמו גם המנחה של המופע שלו, ערוץ הבישול הוא לא הארוחות של אמא שלי. בובי, יחד עם אחיו, ג 'יימי, החל את דרכו בעסקי המזון ב-1989, כשהוא מביא סנדוויצ' ים כחלק מעסקיה של אמו, "גברת השקית" (The Bag Lady). לאחר מכן שלושת הצבאים איחדו כוחות כדי לפתוח מסעדה, "ליידי ובניו", בסוואנה. בובי הוא אורח קבוע בתוכנית "בוקר טוב אמריקה, רייצ 'ל ריי", ובתוכנית " ד "ר אוז". הוא אורח קבוע בתוכניות רשת מזון רבות, כולל "הבישול הביתי של פאולה".עבודתה של מליסה קלארק מופיעה בניו יורק טיימס, Food & Wine, Martha Stewart, ו-Real Simple. היא גם שיתפה פעולה ביותר מעשרים ספרי בישול, שאחד מהם זכה בפרס ג ' יימס בירד ובפרס Julia Child Cookbook בשנת 2000.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 58 דולר לבקבוק.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
הבציר 2016 של פינו רכס האזמרגד שלהם הוא ממוקד במיוחד ותוסס, לראווה להפליא שורשי העמק הירוק שלה. דובדבן בהיר, קופסת סיגרים, וניחוחות עוגת ריבס מובילים את הדרך, ואחריו ריחות כהים יותר של אוכמניות, אוכמניות, ופריחת פטל לאחר זמן בכוס. הערות מלוחות של קורנית, הל וציפורן לספק שכבה נוספת של מורכבות. הפה מלא פרי מתוק של דובדבן/ברי קטיפה, נישא על טאנינים המשרד, נותן את היין כי חושניות שמחזיק אותך חוזר לעוד. עוגת דובדבנים כהה עם תבלינים אגוז מוסקט מהדהדת בגימור האנרגטי. התווים המלוחים, החריף של גבינת צ ' דר עז מיושנת מביאים את הפרי המתוק ביין, כמו גם בשר חזיר מעושן מעושן, או ברוסקטה פטריות.