תבשיל מקרוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תבשיל מקרוני. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 26 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 155 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם מלח ופלפל, אגוז מוסקט, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 12 דקות. נסו תבשיל מקרוני, תבשיל סרטן מקרוני, ו תבשיל גבינה ומקרוני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177° ולשמן צלחת 2 ליטר. מרתיחים פסטה במים מלוחים עד אל דנטה, 7 עד 8 דקות.
ממיסים 1 כף. חמאה מעל חום בינוני. ירך חזיר מטוגן עד השחמה, בערך 4 דקות.
בסיר, להמיס 4 כפות. חמאה מעל חום בינוני.
מוסיפים קמח; מקציפים ומבשלים עד הזהב, על 2 דקות.
הוסף ווסטרשייר, רוטב חריף, אגוז מוסקט, 1/2 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר. לבשל, ערבוב, עד עבה, 7 עד 8 דקות.
הסר מהחום; לערבב גבינות. מקפלים בפסטה.
מורחים חצי תערובת פסטה בצלחת. למעלה עם תערובת חזיר, ואז שאר פסטה.
מערבבים 2 כפות. חמאה מומסת עם panko; מפזרים על צלחת.
אופים עד הזהב, 20 עד 30 דקות.