קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

תבשיל נקניק וביצה לארוחת בוקר איטי

תבשיל נקניק וביצה לארוחת בוקר איטי
תבשיל נקניק וביצה בבישול איטי הוא תבשיל ארוחת בוקר ללא גלוטן ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 473 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך פלפל, נקניק חזיר בתפזורת, תפוחי אדמה חומים חשיש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: תבשיל נקניק וביצה לארוחת בוקר איטי, תבשיל איטי של נקניקייה עם פלפל לארוחת בוקר., ו תבשיל נקניקיית בישול איטי (ללא דגנים).

הוראות

1
צידי קו של 4-5 ליטר סיר איטי עם נייר כי כבר מקופל לתוך שלישים; תרסיס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
בקערה בינונית, להכות ביצים, חצי וחצי, פתיתי פלפל, מלח ופלפל עם מקצף. להזמין 3/4 כוס גבינת צ ' דר ו 2 כפות בצל ירוק; להפריש. בקערה קטנה, מערבבים יחד גבינות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שכבה של חצי מתפוחי האדמה, נקניק, פלפלים קלויים, בצל ירוק שנותר וגבינה בבישול איטי. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
יוצקים תערובת ביצים על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה 4 עד 5 שעות או על הגדרת חום גבוהה 2 1/2 עד 3 שעות או עד שהטמפרטורה מגיעה 71° במרכז ותערובת ביצה מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מפזרים גבינה שמורה בצל ירוק מעל תבשיל. כיסוי; לבשל 10 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
הסר רדיד לפני ההגשה על ידי התרופפות קצוות עם סכין שולחן.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®