תבשיל נקניק וביצה לארוחת בוקר איטי
תבשיל נקניק וביצה בבישול איטי הוא תבשיל ארוחת בוקר ללא גלוטן ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 473 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך פלפל, נקניק חזיר בתפזורת, תפוחי אדמה חומים חשיש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: תבשיל נקניק וביצה לארוחת בוקר איטי, תבשיל איטי של נקניקייה עם פלפל לארוחת בוקר., ו תבשיל נקניקיית בישול איטי (ללא דגנים).
הוראות
צידי קו של 4-5 ליטר סיר איטי עם נייר כי כבר מקופל לתוך שלישים; תרסיס עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, להכות ביצים, חצי וחצי, פתיתי פלפל, מלח ופלפל עם מקצף. להזמין 3/4 כוס גבינת צ ' דר ו 2 כפות בצל ירוק; להפריש. בקערה קטנה, מערבבים יחד גבינות שנותרו.
שכבה של חצי מתפוחי האדמה, נקניק, פלפלים קלויים, בצל ירוק שנותר וגבינה בבישול איטי. חזור על שכבות.
יוצקים תערובת ביצים על שכבות.
כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה 4 עד 5 שעות או על הגדרת חום גבוהה 2 1/2 עד 3 שעות או עד שהטמפרטורה מגיעה 71° במרכז ותערובת ביצה מוגדר.
מפזרים גבינה שמורה בצל ירוק מעל תבשיל. כיסוי; לבשל 10 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
הסר רדיד לפני ההגשה על ידי התרופפות קצוות עם סכין שולחן.