המתכון האיטלקי נקניק וכרוב תבשיל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 235 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. אתה מקבל מרק שמגיש 8. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2248 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם גבינת פקורינו, מלח, כרוב סבוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו תבשיל נקניק וכרוב (סיר חרס), רעב לנקניק איטלקי וכרוב, ו כרוב, נקניק ובירה תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בחום בינוני גבוה בסיר גדול (8 ליטר), עבה תחתית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הוסף את הנקניק, לשבור אותו לחתיכות כמו שאתה מכניס אותו לסיר בשכבה אחת. כאשר הנקניק יש השחמה יפה, להסיר אותו עם כפית מחוררת ולהניח בצד.2
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיף את הבצל טחון (לשמור את הבצל פרוס מאוחר יותר) ו sauté במשך 3-4 דקות, ערבוב לעתים קרובות. לאחר הבצלים לוותר על חלק מהמים שלהם, להשתמש בכפית עץ כדי לגרד את כל חתיכות משחימים מהחלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים עוד 1-2 דקות.3
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
5
מוסיפים את היין הלבן ואת השעועית ומביאים לרתיחה מתגלגלת. להפחית לרתיחה. לכסות ולבשל במשך 10 דקות. אם אתה רוצה, עבור בסיס עבה יותר, להשתמש בבלנדר טבילה כדי למזג כמה (או את כל) של שעועית ובצל.4
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
6
מוסיפים את המים, המניה, המלח, הכרוב, חצי בצל פרוס, עלי דפנה ונקניק משחי. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה. מכסים ומבשלים במשך 10 דקות, ואז לחשוף ולהמשיך לבשל עד הכרוב הוא רך, על עוד 10-20 minutes.To מגישים, מפזרים על פטרוזיליה קצוצה וגבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
(שמור 1 כף)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
גבינת זרלה מגוררת חלקית
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות