תבשיל נקניק ופלפל איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק איטלקי ותבשיל פלפל. מנה אחת מכילה 648 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל, גבינת פרמזן, נקניק הודו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: תבשיל נקניק איטלקי, תבשיל נקניק איטלקי, ו תבשיל נקניק איטלקי.
הוראות
בתנור הולנדי של 6 ליטר, מבשלים ומערבבים נקניק ופלפלים מעל חום בינוני גבוה על 8 דקות או עד הנקניק הוא כבר לא ורוד; לנקז.
להפחית את החום בינוני נמוך. מערבבים עגבניות ובזיליקום; מכסים ומבשלים 10 דקות.
בינתיים, לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
מגישים נקניק ופלפלים מעל פסטה מבושלת; למעלה עם גבינה.