תבשיל נקניקיות וביצים
את המתכון של תבשיל נקניקיות וביצים ניתן להכנה בכ-55 דקות . מנה אחת מכילה 293 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-10 סועדים . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מושלם לחורף . אם יש לכם גבינת צ'דר, לחם, חרדל טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. רק מעטים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 36% , וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: אורז עם ביצת עין ונקניקיות , סלט נקניקיות, תרד וביצי שליו לארוחת בוקר , ותבשיל כרוב ונקניקיות .
הוראות
במחבת, טגנו את הנקניקיות ומפוררות אותן; סננו אותן והניחו בצד. בקערה גדולה, טרפו את הביצים; הוסיפו חלב, מלח וחרדל. ערבבו פנימה את קוביות הלחם, הגבינה והנקניקיות.
יוצקים לתבנית אפייה משומנת בגודל 28x18 ס"מ. מכסים ומכניסים למקרר למשך 8 שעות או למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים, ללא מכסה, ב-350 מעלות במשך 40 דקות או עד שסכין הננעצת במרכז יוצאת נקייה.