תבשיל נקניקיות ודל דלעת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל Bratwurst ו Butternut תבשיל סקווש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 111 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו זרעי קימל, מים, דלורית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. נסו תבשיל קיץ הודי: דלעת סקווש, קוקוס ונזיד עדשים, תבשיל דלעת סקווש, ו דלעת סקווש ונזיד עדשים אדום (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הסקווש: לקלף את העור עם מקלף ירקות. חתוך את החלק העליון והתחתון.
חותכים את הצוואר מהנורה של הדלעת. חצי כל חתיכה לאורך לגרד את הזרעים.
חותכים את הסקווש לקוביות 1 אינץ ' ולהניח בצד.
מחממים את השמן בסיר גדול או בתנור הולנדי על חום בינוני. כאשר הוא מנצנץ, מוסיפים את הנקניק ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד משחימים היטב בכל רחבי, על 15 עד 20 דקות.
הסר לצלחת ולהניח בצד.להחזיר את המחבת לחום בינוני, להוסיף את הבצל ושום, ומתבלים עם מלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 10 דקות.
מוסיפים את הדלעת ותפוחי האדמה ומבשלים עד שתפוחי האדמה מתחילים להשחים, כ -5 דקות. מערבבים בקראווי ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים את העגבניות, המיצים והמים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הירקות הם מזלג מכרז, על 45 דקות עד 1 שעה. פרוס את הנקניק השמור לתוך 1/2 אינץ סיבובים ולהוסיף אותו למחבת יחד עם התרד. מבשלים עד הנקניק מחומם דרך והתרד הוא נבול, על 2 דקות.