ניתן להכין את מתכון תבשיל סוף הגן בכשעה וחצי . מנה אחת של מנה זו מכילה כ -9 גרם חלבון , 5 גרם שומן , וסך של 151 קלוריות . , מתכון זה מכסה 11% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-8 מנות מנות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. הוא עובד היטב כמתכון ראשוני במחיר סביר מאוד. מתכון זה מטעם הבית דורש בזיליקום, מים, מלח וגבינת פרמזן. הוא מושלם לחורף . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת גלוטן . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון טוב של 67% . מתכונים דומים: טוסט אבוקדו עם בצל מתוק מקורמל, עגבניות שרי, עירית טרייה ופרחי עירית , לזניה קלה לגינה במחבת ופלפלים אדומים אפויים בגינה .
הוראות
1
מניחים שכבות של חצי מ-10 המרכיבים הראשונים בתבנית אפייה בנפח 3 ליטר המצופה בתרסיס שמן. חוזרים על השכבות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2
יוצקים מים מעל. מכסים ואופים בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך 60-75 דקות או עד שהבצק רך. מסירים את המכסה; אופים 5 דקות נוספות או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה