תבשיל ספגטי III
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: תבשיל ספגטי, תבשיל ספגטי, ו תבשיל ספגטי.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; ניקוז ושמורה.
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
במחבת גדולה, בשר בקר טחון חום עד שכבר לא ורוד; לנקז הזמנה 1 כף של טפטוף במחבת. תניח את הבשר בצד. בצל מחבת מטגן, פלפל ירוק ושום עד רך.
מערבבים בשר משחי, קטשופ, אורגנו, מלח ופלפל עם תערובת בצל; מערבבים היטב.
יוצקים תערובת לתבנית אפייה 9x13 אינץ'. על גבי תערובת, פסטה שכבה ולאחר מכן מפזרים על גבינה.
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה מותכת.