קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

תבשיל ספגטי III

תבשיל ספגטי III
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: תבשיל ספגטי, תבשיל ספגטי, ו תבשיל ספגטי.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; ניקוז ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
3
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
במחבת גדולה, בשר בקר טחון חום עד שכבר לא ורוד; לנקז הזמנה 1 כף של טפטוף במחבת. תניח את הבשר בצד. בצל מחבת מטגן, פלפל ירוק ושום עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
בשר טחוןבשר טחון
שוםשום
בצלבצל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מערבבים בשר משחי, קטשופ, אורגנו, מלח ופלפל עם תערובת בצל; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קטשופקטשופ
אורגנואורגנו
בצלבצל
בקרבקר
6
יוצקים תערובת לתבנית אפייה 9x13 אינץ'. על גבי תערובת, פסטה שכבה ולאחר מכן מפזרים על גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור