תבשיל סקווש בישול איטי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם דלעת סקווש, שמן זית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה אדיר. נסו תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי), תבשיל קישואים איטי בקארי דלורית, ו בשר חזיר מבושל איטי בריא, סקווש ותבשיל קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום רך וזהוב, 4 עד 5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ואת פתיתי פלפל אדום ומבשלים 1 דקה. מערבבים ב 1/2 כוס מים, גירוד כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
3
להעביר את התוכן של המחבת לבישול איטי 6 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את החומוס, סקווש, גבעולי סלק (לא את העלים), קליפת פרמזן, אם באמצעות, 2 כפיות מלח 7 כוסות מים לבישול האיטי. מערבבים, ואז לכסות ולבשל על נמוך, 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
סכין קילוף
Chard שוויצרי
טיפים עגולים לפינה #4
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
5
רק לפני ההגשה, להרים את המכסה ומערבבים את העלים chard; לכסות ולהמשיך לבשל 10 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים מעט כדי לשבור את הסקווש. תשליך את קליפת הפרמזן, אם משתמשים בה. מצקת את התבשיל לתוך קערות; העליון עם פרמזן מגורר, אם תרצה, ומגישים עם לחם ו/או פרוסות לימון.