תבשיל סקווש חורף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תבשיל סקווש החורף. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך ברנדי, שמן זית, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: תבשיל סקווש חורף, תבשיל סקווש חורף, ו קישואים אפויים חורף ותבשיל תפוחים עם ציפוי פריך.
הוראות
מסדרים חתיכות סקווש בשכבה אחת על מחבת ג ' לי רול.
אופים ב 400 במשך 1 שעה ו 20 דקות או עד סקווש הוא מכרז ומתחיל חום, ערבוב כל 20 דקות.
מוסיפים מיץ, סוכר, ברנדי, 1 חמאת כף, קינמון ומלח. תערובת עם מחית תפוחי אדמה עד משולב וחלק למדי. מוסיפים דומדמניות. לגרד תערובת סקווש לתוך צלחת אפייה מרובע 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מערבבים קמחים בקערה קטנה; לחתוך 2 כפות חמאה צוננת עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים בפקאנים.
מפזרים תערובת פקאן באופן שווה על תערובת סקווש.
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד מחומם ביסודיות ציפוי מתחיל חום.