נזיד סקווש חורף עם שעועית פינטו ותירס עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך שמן צמחי, צ'ילה המקסיקנית החדשה, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: תבשיל סקווש חורף חריף עם שעועית פינטו ותירס, שעועית פינטו צ'ילי עם תירס סקווש החורף, ו נזיד שעועית פינטו בישול איטי עם Jalapeño-כופתאות תירס.
הוראות
1
מחממים שמן צמחי בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את הדלעת והבצל, ומטוגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
הוסף 1 כוס מים ואת 4 החומרים הבאים (1 כוס מים דרך צ ' ילה); לכסות ולבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מוסיפים 1 1/2 כוסות מים, מלח ועגבניות; מכסים, מפחיתים חום ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים את התירס ואת השעועית; מכסים ומבשלים 15 דקות. זרוק את צ ' ילה.