תבשיל סקווש סתיו
תבשיל סקווש סתיו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 166 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם תפוחים, פלפל, פקאן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: תבשיל סקווש סתיו, סקווש אצטרובל סתיו, ו סלט סקווש סתיו.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את חתיכות סקווש בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד הסקווש הוא רך, על 15 דקות.
לנקז; ואז מחית את הסקווש עם 1/4 כוס חמאה, 1 כף סוכר חום, מלח, ופלפל לבן.
מחממים את 1 1/2 כפות חמאה במחבת גדולה על אש נמוכה; מערבבים תפוחים פרוסים ומפזרים את הסוכר הלבן. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד בקושי מכרז, כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מורחים את התפוחים בתבשיל 3 ליטר. כף סקווש מחית באופן שווה על התפוחים.
מערבבים יחד את קורנפלקס, פקאן, סוכר חום 1/2 כוס, וחמאה מומסת.
מפזרים את תערובת קורנפלקס באופן שווה על הסקווש.
אופים בתנור שחומם מראש עד מחומם דרך, כ 15 דקות.