תבשיל עגל-פסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל בשר עגל פסטה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 400 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם בצל, קמח, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו תבשיל עגל-פסטה, צלי עגל, ו צלי עגל (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה. מבשלים חצי מהעגל בשמן, ערבוב מדי פעם, עד חום מכל הצדדים.
הסר עגל מהתנור ההולנדי; ניקוז. לבשל בשר עגל שנותר בתנור ההולנדי (להוסיף 1 כף שמן אםזה הכרחי) עד חום מכל הצדדים.
הסר עגל מהתנור ההולנדי; ניקוז.
חום שנותר 1 כף שמן בתנור ההולנדי מעל חום בינוני. מבשלים בצל ושום בשמן, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך. מערבבים בשר עגל, מרק, מיץ ירקות, יין, רוזמרין, אורגנו, מלח, פלפל וגזר.
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. כיסוי ומבשלים על 1 שעה או עד העגל הוא רך.
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. כיסוי ומבשלים 10 דקות. מערבבים בקישואים. מכסים ומבשלים כ 5 דקות או עד פסטה וקישואים במכרז.
מערבבים מים וקמח; מערבבים לתערובת עגל. מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מעט.