קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות52
מגזין

תבשיל עגל-פסטה

תבשיל עגל-פסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל בשר עגל פסטה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 400 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם בצל, קמח, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו תבשיל עגל-פסטה, צלי עגל, ו צלי עגל (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 2 כפות שמן בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה. מבשלים חצי מהעגל בשמן, ערבוב מדי פעם, עד חום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
הסר עגל מהתנור ההולנדי; ניקוז. לבשל בשר עגל שנותר בתנור ההולנדי (להוסיף 1 כף שמן אםזה הכרחי) עד חום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
הסר עגל מהתנור ההולנדי; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
חום שנותר 1 כף שמן בתנור ההולנדי מעל חום בינוני. מבשלים בצל ושום בשמן, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך. מערבבים בשר עגל, מרק, מיץ ירקות, יין, רוזמרין, אורגנו, מלח, פלפל וגזר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ירקותמיץ ירקות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. כיסוי ומבשלים על 1 שעה או עד העגל הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
6
מערבבים בפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
7
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. כיסוי ומבשלים 10 דקות. מערבבים בקישואים. מכסים ומבשלים כ 5 דקות או עד פסטה וקישואים במכרז.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
מערבבים מים וקמח; מערבבים לתערובת עגל. מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)