תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל הודי. נסו להכין בבית תבשיל עדשים חריף דרום הודי. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 234 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . תמורת 88 סנט למנה , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור מזנון. זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מונג דאל, עלי קארי, עגבניות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 84% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Sambar - תבשיל עדשים תמרינדי דרום הודי , עוגות עדשים דרום הודיות עם ראיטה , ועוגות עדשים מדרום הודיות עם ראיטה .
הוראות
1
בסיר גדול מביאים את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
מוסיפים את הדאל, העגבניות, הבמיה, הגזר, תפוחי האדמה, הכורכום, המלח ורסק התמרינדי או מיץ לימון. מערבבים ומביאים חזרה לרתיחה. מנמיכים מעט את האש ומבשלים עד שהדאל רך - כ-30 דקות; להוסיף עוד מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
גב שומן חזיר
כורכום
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
במיה
ועוד 2 כפות מי קרח
3
בינתיים, במחבת כבדה, מחממים את השמן ומטגנים קלות את הכוסברה והכמון הטחונים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיפים את זרעי החרדל, עלי הצ'ילי והקארי ומטגנים 2 דקות, מכסים את המחבת כשהזרעים קופצים.
תבשיל עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. אתה יכול לנסות קברנה סוביניון עם חביות בורבון סטייב ופלדה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-25 דולר לבקבוק.
קברנה סוביניון יושן בחבית בורבון סטייב ופלדה
100% מהקברנה סוביניון שלנו התיישן 4 חודשים בחביות בורבון חרוכות של קנטקי, ויצרו יין בעל גוף מלא עם טעמי פירות נועזים, דובדבן כהה, פטל שחור ושזיף מעשירים את החך, מספקים מבנה מעולה וטאנינים נדיבים. השפעות הבורבון מוסיפות תווים של וניל, קרמל ותבלינים שמובילים לסיומת ארוכה וחלקה.