צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית צמחונית? תבשיל עדשים חריף עם פלפלים ובצל יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 367 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מרק עוף דל שומן, מלח, קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: בצל מתוק עם תבשיל עדשים, מחבת מתובלת זיטי עם פלפלים ובצל, ו תבשיל עדשים עגבניות מתובל.
הוראות
1
להסיר ולהשליך גבעולים וזרעים מן צ 'ילי אנצ' ו; לשטוף צ ' ילי. עם מספריים, לחתוך צ 'ילי לחתיכות 1 אינץ' לרדת לתוך בלנדר. מכסים עם 1 כוס מים רותחים.
בואו לעמוד עד צ ' ילי רך, על 15 דקות, ואז מערבולת תערובת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
3
במחבת 4 עד 6 ליטר, לשלב תערובת צ ' ילה, מרק, 1/4 כוס מים, עדשים, ו 1/4 כפית מלח. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים, ערבוב פעם או פעמיים, עד שרוב הנוזל נספג ועדשים הם מכרז לנשוך אבל לא מתפרק, 20 עד 25 דקות.
בינתיים, להגדיר מחבת 10-12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף שמן זית, פלפלים, בצל ושום; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות רכים פריך לנשוך, 5 עד 7 דקות. מערבבים ב קאיין לפי הטעם.