תבשיל עדשים עגבניות מתובל נטול גלוטן, וטבעוני מרק. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 202 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מיץ עגבניות, בצל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו תבשיל עדשים אתיופי חריף, תבשיל עדשים מתובל דרום הודי, ו בישול איטי עדשים ונזיד נקניק חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר מרק גדול מעל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיף את הבצלים דרך וכולל את הפלפל. מבשלים ומערבבים, 3 דקות, או עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
3
מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה.להפחית חום לרתיחה. מבשלים 30 עד 35 דקות, או עד העדשים ותפוחי האדמה רכים.מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עדשים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום