תבשיל עדשים עם תפוזים
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? תבשיל עדשים עם תפוזים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 722 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך בצל, שמן זית, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: סלט עדשים עם תפוזים קלויים ורדיקיו, תבשיל קיץ הודי: דלעת סקווש, קוקוס ונזיד עדשים, ו תבשיל עדשים.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני.
הוסף את צ ' וריסו ומבשל במשך 5 דקות או עד רק השחמה משני הצדדים.
הסר מהמחבת; להפריש. מטגנים את הבצל מעל חום בינוני במשך 5 דקות או עד רך.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את העדשים ומבשלים על אש גבוהה במשך 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, על 3 דקות.
הוסף את המרק. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 40 עד 45 דקות, ערבוב מדי פעם, עד העדשים הם די רך. בינתיים, לסחוט את המיץ מ 2 תפוזים.
הסר את הקליפה ואת התמורה מן התפוזים הנותרים לחתוך את הבשר לתוך סיבובים אינץ'.
מוסיפים את הצ ' וריסו לעדשים ומערבבים במיץ תפוזים. מתבלים במלח ופלפל.
הסר מהחום ולקפל בעדינות את שמיר וסבבים כתומים.