תבשיל עוף אורז בר
את המתכון של תבשיל עוף אורז בר ניתן להכין תוך כ-45 דקות . מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.4 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -19 גרם חלבון , 16 גרם שומן ובסך הכל 362 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו . אם יש לך פתיתי פטרוזיליה, חמאה, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. עם ציון ספונקולרי של 42% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קדירת עוף ואורז בר , קדרת עוף ואורז בר , ותבשיל עוף ואורז בר .
הוראות
מכינים את האורז לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת קטנה מטגנים את הבצל, השקדים והפטרוזיליה בחמאה במשך 4-5 דקות או עד שהבצל רך והשקדים קלויים קלות.
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, החלב, המרק, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את העוף, האורז והירקות.
יוצקים לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה (התערובת תהיה דקה).
אופים, ללא כיסוי, ב-425 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהוא מבעבע וזהוב.