קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

תבשיל עוף במכללה

תבשיל עוף במכללה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל עוף במכללה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 687 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, ירכיים עוף, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחות סטודנטים-שבוע של עוף צלוי, שבוע של ארוחות לסטודנטים - קלוי עוף קלוי & אפוי מקרוני & גבינה שבוע, ו Scrapple המכללה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 5 מרכיבים בתנור הולנדי; להביא לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
הוסף עוף; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
הסר עוף עם כפית מחוררת; להביא תערובת מרק לרתיחה. מבשלים עד 4 כוסות (כ 30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
יוצקים תערובת מרק מופחתת לתוך שקית פלסטיק zip-top. חותכים את 1 בפינה של התיק; לנקז 2 תערובת מרק כוסות לתוך זכוכית 2 כוס למדוד, לעצור לפני שכבת השומן מגיע לפתיחה. שמור נשאר מרק תערובת לשימוש נוסף. תשליך שומן.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
5
הסר עוף מן העור והעצמות; לגרוס עם 2 מזלגות למדוד 4 1/2 כוסות בשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מניחים עוף בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
מניחים מחבת גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים פטריות; מטוגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
10
הסר ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מניחים קמח במחבת; בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
מוסיפים 2 תערובת מרק כוסות; מבשלים מעל חום בינוני 12 דקות או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים פטריות, מלח ופלפל; לשפוך על עוף.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מערבבים את תערובת המילוי וחמאה בקערה, ומפזרים על תערובת הפטריות. כיסוי ואופים תבשיל ב 400 במשך 20 דקות. לחשוף ולבשל תבשיל 10 דקות או עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך