תבשיל עוף דל סול
תבשיל עוף דל סול דורש מסביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 856 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, פטרוזיליה, דגני קורנפלקס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו תבשיל ברוקולי עוף רזה – Divan עוף) - 9 נקודות, תבשיל אנצ'ילדה עוף (Aka. "מוערמים" אנצ'ילדה עוף), ו תבשיל סיר עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מבשלים את ריגטוני על פי הוראות החבילה עד אל דנטה. בינתיים, בסיר נפרד, להרתיח את השדיים עוף עד מבושל לחלוטין.
בקערה גדולה, לשלב את המרק, מיונז, מיץ לימון, אבקת קארי, שעועית ירוקה ופטריות.
מסננים ומערבבים בריגטוני. קוביית חזה עוף מבושל ומערבבים את זה גם כן.
להעביר את התערובת לתבשיל גדול.
מפזרים את הגבינה על גבי מעל כל. בקערה בינונית, מערבבים את החמאה ואת פתיתי התירס ומפיצים את התערובת על הגבינה. לבסוף, מעל ידי זרועים פטרוזיליה.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 20 עד 30 דקות, או עד הגבינה תוססת.