קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

תבשיל עוף דל סול

תבשיל עוף דל סול
תבשיל עוף דל סול דורש מסביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 856 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, פטרוזיליה, דגני קורנפלקס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו תבשיל ברוקולי עוף רזה – Divan עוף) - 9 נקודות, תבשיל אנצ'ילדה עוף (Aka. "מוערמים" אנצ'ילדה עוף), ו תבשיל סיר עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מבשלים את ריגטוני על פי הוראות החבילה עד אל דנטה. בינתיים, בסיר נפרד, להרתיח את השדיים עוף עד מבושל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
בקערה גדולה, לשלב את המרק, מיונז, מיץ לימון, אבקת קארי, שעועית ירוקה ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מסננים ומערבבים בריגטוני. קוביית חזה עוף מבושל ומערבבים את זה גם כן.
מרכיבים שתצטרך
חצי פחית תירסחצי פחית תירס
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
5
להעביר את התערובת לתבשיל גדול.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
6
מפזרים את הגבינה על גבי מעל כל. בקערה בינונית, מערבבים את החמאה ואת פתיתי התירס ומפיצים את התערובת על הגבינה. לבסוף, מעל ידי זרועים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
קורנפלקסקורנפלקס
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 20 עד 30 דקות, או עד הגבינה תוססת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף