תבשיל עוף דל סול דורש מסביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 856 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, פטרוזיליה, דגני קורנפלקס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו תבשיל ברוקולי עוף רזה – Divan עוף) - 9 נקודות, תבשיל אנצ'ילדה עוף (Aka. "מוערמים" אנצ'ילדה עוף), ו תבשיל סיר עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מבשלים את ריגטוני על פי הוראות החבילה עד אל דנטה. בינתיים, בסיר נפרד, להרתיח את השדיים עוף עד מבושל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
בקערה גדולה, לשלב את המרק, מיונז, מיץ לימון, אבקת קארי, שעועית ירוקה ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מסננים ומערבבים בריגטוני. קוביית חזה עוף מבושל ומערבבים את זה גם כן.
מרכיבים שתצטרך
חצי פחית תירס
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
5
להעביר את התערובת לתבשיל גדול.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
6
מפזרים את הגבינה על גבי מעל כל. בקערה בינונית, מערבבים את החמאה ואת פתיתי התירס ומפיצים את התערובת על הגבינה. לבסוף, מעל ידי זרועים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
קורנפלקס
1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 20 עד 30 דקות, או עד הגבינה תוססת.