תבשיל עוף ואורז בר
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? תבשיל עוף ואורז בר יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. גשו לסופר וקנו פטריות, אבקת קארי, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. . , שהוא מוצק. נסו תבשיל עוף ואורז בר, תבשיל אורז עוף ופרא, ו תבשיל אורז בר עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חזה עוף בסיר גדול עם מים, יין, מלח, אבקת קארי, בצל וסלרי. לכסות, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים במשך 1 שעה.
הסר מהחום, המתח (הזמנת מרק), ומקרר כדי להתקרר.
הסר בשר עוף מעצם, לחתוך לחתיכות בגודל ביס.
הכן את תערובת האורז על פי הוראות החבילה. החלף את הכמות שצוינה של נוזל עם אותה כמות של מרק שמורות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
בקערה גדולה משלבים את העוף, האורז והפטריות. להתמזג שמנת חמוצה ומרק. כפית לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה.