תבשיל עוף ואפונה
תבשיל עוף ואפונה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . אם יש לכם אפונה, אבקת בצל, פסטה rigatoni, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט אפונה קר, סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר, ו עגבניות אבוקדו מלפפון צ'יק אפונה סלט עם Fetan ורוטב לימון יווני.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים 1/2 כפית מלח ופסטה, ומבשלים עד אל דנטה, על 8 עד 10 דקות; לנקז.
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים יחד מרק פטריות, שמנת חמוצה, עוף ואפונה. מתבלים באבקת שום, אבקת בצל, 1/2 כפית מלח ופלפל.
מערבבים פסטה מבושלת לתערובת עוף עד בשילוב טוב.
יוצקים תערובת פסטה לתוך צלחת תבשיל 9x10 אינץ', ולהתפזר באופן שווה. למעלה עם גבינת פרמזן, ולרסס את החלק העליון עם קצת ספריי בישול.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -20 עד 25 דקות.
הסר מהתנור, ולתת מגניב 5 דקות.