תבשיל עוף וביסקוויט
תבשיל עוף וביסקוויט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם סוכר, מרק עוף, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: תבשיל עוף וביסקוויט, תבשיל סיר עוף וביסקוויט, ו תבשיל עוף וביסקוויט.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
במחבת, להמיס את החמאה על חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים את השום, בצל, סלרי וגזר בחמאה עד למכרז.
מערבבים בקמח, סוכר, מלח, 1 כפית בזיליקום יבש, ופלפל. מערבבים במרק, ומביאים לרתיחה. ערבוב כל הזמן, להרתיח 1 דקה, להפחית את החום, ומערבבים אפונה. מבשלים 5 דקות, ולאחר מכן לערבב עוף.
העברת תערובת לתבנית אפייה מוכנה.
בקערה בינונית, לשלב את תערובת האפייה ו 2 כפיות בזיליקום מיובש. מערבבים בחלב כדי ליצור בצק. מחלקים את הבצק ל 6 עד 8 כדורים. על נייר שעווה משוריין, השתמש בכף ידך כדי לשטח כל כדור בצק לצורה מעגלית; מניחים על גבי תערובת עוף.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות. מכסים בנייר כסף, ואופים במשך 10 דקות נוספות. כדי לשרת, כפית תערובת עוף על ביסקוויטים.