תבשיל עוף וברוקולי
תבשיל עוף וברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 395 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו חלב, חמאה, עלי קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: תבשיל עוף ברוקולי, תבשיל עוף ברוקולי, ו ברוקולי ותבשיל עוף.
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול. במחבת 10 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות; מבשלים 4 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד פטריות השחמה.
בקערה גדולה, מערבבים מרק, חלב, חרדל, מלח, טימין ופלפל. מערבבים פטריות, עוף, ברוקולי וערמוני מים.
מפזרים בצלים מטוגנים מעל.
אופים חשופים כ -15 דקות יותר או עד שהתערובת חמה ותוססת.