תבשיל עוף וברוקולי קל
תבשיל עוף וברוקולי קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 227 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת קארי, אבקת שום, עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו תבשיל טטראזיני עוף עם ברוקולי קל עם דלעת, תבשיל בשר חזיר וברוקולי קל, ו תבשיל אורז ברוקולי מהיר וקל (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות. בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את פרחי הברוקולי, ומבשלים חשפו עד רק במכרז, על 4 דקות.
מסננים במסננת, ולאחר מכן מיד לשטוף עם מים קרים במשך כמה דקות עד קר כדי לעצור את תהליך הבישול. לאחר הברוקולי קר, לנקז היטב, קוצצים לחתיכות קטנות, ומניחים לקערת ערבוב.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים את האורז מבושל, עוף, גבינת צ ' דר, שמנת של מרק עוף, יוגורט, שקדים, אבקת קארי, אבקת שום, פלפל, ומיץ לימון לברוקולי עד מעורב באופן שווה. כפית את התערובת לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש עד חם תוסס, כ -30 דקות.