תבשיל עוף ושעורה עם שמיר ולימון
תבשיל עוף ושעורה עם שמיר ולימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 637 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מים, צלעות סלרי, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו תבשיל שעורה עוף מוקרם עם לימון ושמיר טרי, שעורה וסלט טונה עם לימון ושמיר, ו מרק שעורה עם ירקות, שומר, לימון ושמיר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה רדודה, לשלב את הקמח עם 1 כפית כל אחד מלח ופלפל. לדלות את העוף בקמח; לנער את העודף.
בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני, מחממים 2 כפות שמן.
מוסיפים חצי מהעוף ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הזהב, כ 2 דקות לכל צד.
מעבירים את העוף לקערה. חום את העוף שנותר ב 2 כפות נוספות של השמן.
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן ואת הגזר לתבשיל ומבשלים על אש מתונה במשך 3 דקות.
מוסיפים את הסלרי, כרישה ושום ומבשלים עד שמתחילים לרכך, 2 דקות.
מוסיפים קמצוץ גדול כל מלח ופלפל והשעורה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני, ערבוב, עד השעורה מתחילה טוסט, 1 דקה.
מוסיפים את המניה והמים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד השעורה היא כמעט מכרז, על 20 דקות.
להחזיר את העוף לתבשיל; לכסות ומבשלים עד מבושל דרך ואת התבשיל התעבה, על 10 דקות. מערבבים בשמיר ומיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל. כפית את התבשיל לתוך קערות, מפזרים עם טרגון וגבינה ומגישים.