תבשיל עוף ותרד
תבשיל עוף ותרד עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 411 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם עלי תרד תינוק, פסטה gemelli, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. נסו תבשיל עוף תרד, תבשיל עוף ותרד, ו תבשיל תרד וארטישוק עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות. תרסיס 1 1/2-תבשיל ליטר או צלחת אפייה מרובעת, 8 x 8 x 2 אינץ', עם ספריי בישול. לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
בעוד פסטה מתבשלת, מערבבים מרק (יבש) וחלב בסיר 1 ליטר.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
מערבבים פסטה, עוף ותרד בתבנית אפייה.
יוצקים תערובת מרק על תערובת פסטה; מערבבים בעדינות לערבב.
אופים חשפו כ -20 דקות או עד חום זהוב מבעבע ואור.