תבשיל עוף מוקרם
תבשיל עוף מוקרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 802 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פלפל, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו תבשיל אפונה ועוף, תבשיל עוף מוקרם, ו תבשיל עוף מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את חתיכות העוף במלח ופלפל.
מחממים את השמן עם חמאה בסיר כבד גדול על חום בינוני.חום העוף מכל הצדדים (כ 8 דקות לכל צד) ולאחר מכן להעביר גדול bowl.To אותו סיר להוסיף בצל, שום, פתיתי פלפל אדום (אם שימוש) ו טימין; לטגן ערבוב מדי פעם במשך כ 4-5 דקות.
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב 1 דקה.
לטאטא במרק, מים ויין; להביא לרתיחה, לטאטא ברציפות.
מוסיפים תפוחי אדמה, גזר ותירס; לערבב לשלב, לכסות עם מכסה ומבשלים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את הקצפת וגבינת הפרמזן (אם משתמשים); מערבבים כדי לשלב, ואז מוסיפים את העוף המשחה בחזרה לסיר יחד עם כל מיצים מהקערה, מתבלים במלח ופלפל; מכסים ומבשלים עד שהעוף מבושל והירקות רכים (בערך 25-50 דקות, או יותר).