תבשיל עוף מוקרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 802 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פלפל, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו תבשיל אפונה ועוף, תבשיל עוף מוקרם, ו תבשיל עוף מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתבלים את חתיכות העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
קונכיות קנלוני
2
מחממים את השמן עם חמאה בסיר כבד גדול על חום בינוני.חום העוף מכל הצדדים (כ 8 דקות לכל צד) ולאחר מכן להעביר גדול bowl.To אותו סיר להוסיף בצל, שום, פתיתי פלפל אדום (אם שימוש) ו טימין; לטגן ערבוב מדי פעם במשך כ 4-5 דקות.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים תפוחי אדמה, גזר ותירס; לערבב לשלב, לכסות עם מכסה ומבשלים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גב שומן חזיר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
6
מוסיפים את הקצפת וגבינת הפרמזן (אם משתמשים); מערבבים כדי לשלב, ואז מוסיפים את העוף המשחה בחזרה לסיר יחד עם כל מיצים מהקערה, מתבלים במלח ופלפל; מכסים ומבשלים עד שהעוף מבושל והירקות רכים (בערך 25-50 דקות, או יותר).