תבשיל עוף מתובל ברוקולי עם ארוגולה טרייה
אם יש לך קמח, חלב, פלפל צ'ילה סראנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 86%. נסו עוף חריף, קינואה ותבשיל ברוקולי, קציצות עוף עם ארוגולה חריף, ו Rustican עוף חריף על רביולי וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
לרסס מחבת עם ספריי בישול במקום על חום בינוני; לבשל עוף במחבת החמה עד שכבר לא ורוד במרכז ומיצים לרוץ ברור, 6 עד 8 דקות לכל צד. שים את העוף בצד.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). רססו צלחת תבשיל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מניחים ברוקולי בצלחת תבשיל מוכן.
ממיסים 3 כפות חמאה בסיר על חום בינוני; מערבבים קמח לתוך חמאה מומסת עד בשילוב מעובה, 3 עד 5 דקות. לאט לשפוך מלאי עוף וחלב, ערבוב כל הזמן; להמשיך בישול ערבוב עד רוטב מעובה, 5 עד 10 דקות יותר.
מערבבים בצל, פלפל אדום, פלפל צ ' ילה סראנו, פלפל habanero, וגזר לתוך הרוטב; מבשלים עד ירקות מתרככים מעט, 5 עד 10 דקות.
חותכים את העוף המקורר לקוביות ומפזרים על ברוקולי.
יוצקים רוטב על עוף וברוקולי.
מחממים 1 כפית חמאה במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים פטריות עד מכרז, 5 עד 10 דקות. כפית על שכבת רוטב בצלחת התבשיל.
מפזרים פירורי לחם וגבינת פרמזן על שכבת פטריות.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבושל דרך מבעבע, כ -30 דקות. הפעל את מבער התנור; תבשיל צלייה עד ציפוי הוא השחמה, 2 עד 4 דקות.
תבשיל כפית לתוך 4 קערות ומפזרים 1/4 ארוגולה כוס על גבי כל מנה.